Schrijf je in

Professionals

Het vinden van een baan die echt bij je past is en blijft een enorme uitdaging. Veel werkgevers zijn veeleisend bij het invullen van de openstaande vacatures en vinden het steeds belangrijker dat de medewerker past binnen de organisatie.

​Ook jij bent kritisch over de volgende stap in jouw carriëre. Je wilt weten of het wel de juiste functie is voor jouw talenten, of de organisatie ook bij jouw persoonlijkheid past en of er mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Door onze persoonlijke aandacht voor jou in de vorm van een goed oriënterend gesprek en het afnemen van de juiste assessments, zijn wij heel goed in staat om jouw wensen in kaart te brengen en deze te matchen met de wensen van je toekomstige werkgever. 

Door onze kennis en ervaring in arbeidsbemiddeling en ons uitgebreide netwerk weten wij heel goed wie je toekomstige werkgever is en kunnen wij al jouw vragen beantwoorden. Hierdoor kunnen wij jou helpen met het maken van de juiste keuze. Op het moment dat wij samen een keuze hebben gemaakt, zullen we ervoor zorgen dat jij goed voorbereid bent op het sollicitatiegesprek of de assessment. Daarnaast zullen wij je blijven begeleiden door middel van coaching, training en opleidingen, zodat jij je maximaal kunt blijven ontwikkelen, want groeien doe je samen! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?​ Schrijf je dan nu in!