Over ABBE

ABBE staat voor ArbeidsBemiddelingsBureau & Educatie, wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau met aandacht voor ontwikkeling en groei. Onze passie ligt in het in contact brengen van talentvolle en gemotiveerde mensen met ambitieuze organisaties. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van recruitment, dat gecombineerd met onze kennis op het gebied van opleiden en trainen zorgt ervoor dat het ons iedere keer lukt om de juiste match te realiseren. 

In onze visie moet de juiste match voldoen aan de criteria en de wensen van zowel het bedrijf als de kandidaat. Wanneer de ideale match is gerealiseerd, gaan wij verder waar anderen stoppen. Wij blijven de kandidaat begeleiden door middel van coaching, training en opleiding, zodat hij/zij zich verder kan blijven ontwikkelen in zijn nieuwe functie, want groeien doe je samen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van functies binnen de financiƫle dienstverlening, IT en Marketing & Communicatie. Voor meer informatie over ABBE neem gerust contact met ons op.